tiistai 20. marraskuuta 2012

Päivät käy vähiin.

Minulle on matkani aikana selvinnyt, miksi britit juovat niin älyttömän paljon teetä. Täällä on koko ajan sisällä niin järjettömän kylmä, kun kaasulämmitteiset kivitalot eivät oikein lämpiä, ja tee pitää lämpimänä, eikä laita mahaa sekaisin samalla tavalla, kuin vaikkapa kahvi tekee. Siksi on pakko olla koko ajan teekuppi kädessä, se estää hypotermian, ilman että tarvitsee alkaa kerrospukeutumaan kotonaan. Yleensä tee vaan meinaa mennä kylmäksi, kun välissä dusailee jotain muuta, muka tärkeämpää, ja sitten se pitää pakottaa kylmänä kurkusta alas, jolloin pinnalle jämähtänyt maito maistuu pikkuisen ällöttävälle, mutta kun vaan raivottaa sen kurkustaan alas, niin kaikki on hyvin. Olen tosin oppinut teessä olevan partarajan, jos juo riittävän pitkälle, se on pitkin partaa, joten aina pitää osata lopettaa ennen partarajaa.

Työpäivät käyvät vähiin, enää kolme ja sitten on viikon syysloma, lento takaisin on perjantaina 30. päivä, pitää töissä tulostella check-in lappuja ja muuta sitä varten tarvittavaa roskaa. Ensi viikolla voikin sitten kikkailla vapaasti, mutta en usko että täältä liian kauas eksyy, kun junalippu Cardiffista Lontooseen maksaa päälle 150 euroa, eikä sinne kyllä toisaalta ole mitään hinkuakaan, ajattelin pyöriä Cardiffissa ja ehkä käydä Bristolissa, jos sattuu päivä jolloin sää on todella hyvä. Jenin äiti lupasi heittää minut viidenkymmenen punnan bensarahoja vastaan suoraan Stanstedin lentokentälle asti lentopäivänä, mikä on todella hyvä juttu.

Huomenna on edessä vielä töitä Infoquestissa, jossa viimeksi laitettiin nuoria pihalle, kun tulivat pilvessä ja osa vissiin vähän vauhdeissakin sinne riehumaan ja häiritsemään kaikkia muita. Saa nähdä mitä jännää huomenna on tiedossa. Torstait Basementissa ovat järjettömän hitaita, tuntuu ettei siellä tapahdu oikein mitään, yksittäisiä kondomeja hakevia nuoria lukuunottamatta. Mutta se on osa työtä, siellähän päivystetään, kyllähän niitä nuoria illasta yleensä tulee edes vähän enempi, kuin mitä niitä päivällä on, neljä ensimmäistä tuntia vain tuppaa olemaan lähinnä sähköpostin päivittämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti