tiistai 9. lokakuuta 2012

Lahti-Tampere-Lontoo-Cardiff

Eilinen  paiva meni siis hyvin pitkalle matkustellessa. Aamulla aiti ja ystavansa tulivat hakemaan yhdeksan jalkeen, ja autolla ajeli Tampereelle sellaiset pari tuntia. Lentokentalla piti jonotella tunti, lento kesti kaksi ja puoli tuntia, ja sitten piti kikkailla metroilla ja junilla. En tieda, mika siina oikein on, etta kun tietyt ihmiset sattuvat silmaan jo kentalla, niin jotenkin ne ohjautuvat kulkemaan mukana koko matkan. Talla kertaa kentalla sattui silmaan joukko jonossa sekoilevia keski-ikaisia naisihmisia, joilla oli Ralphia silmilla ja Vouttonia kasissa, punaviini maistui koneessa, eika selityksesta ja yhteiskuvista meinannut tulla loppua. Laskeuduttua ei kuitenkaan tarvinnut enaa katsella sita touhua. En tieda, mita ihmiset meuhkaavat Lontoon metroista, mina ainakin loysin ensimmaisilla yrityksilla juuri oikeisiin juniin, Viimeisessa oli joku saksalainen nainen, jonka kanssa ihmeteltiin tuota rautatieliikennetta, jouduttiin nimittain molemmat maksamaan lisaa rahaa, kun asemalta ostetut liput eivat tassa junassa kayneetkaan. Onneksi se kaveri katseli itselleni vain erotuksen, joka oli 17 puntaa. Ihan kiva sinansa, kun lippu kuitenkin maksoi minulle 93 puntaa.

Joskus uoli kahdeksan aikaan (paikalliseen aikaan) olin Cardiffissa ja Dan tuli vastaan juna-asemalle. Tulimme "kotiin" ja tutustuin Jennaan ja tyttareen Jamiehen. Oli aluksi melko vaikea pysya keskustelussa perassa, mutta hyvin akkia siita kuitenkin nappasi kiinni, puhuminen tuotti vain vaikeuksia, kun on istunut viimeiset 12 tuntia hiljaa. Musiikki tuntuu olevan vahan kaikkia yhdistava tekija, mika on hienoa. Pojat ovat kuulema isallaaan, tulevat joskus myohemmin hammentamaan lisaa. Ja Jenin aidin koirat.

Kirjoitan tata nyt Jenin koneelta, mista syysta aaat ja ooot puuttuvat. Kavimme asken Cardiffin keskustassa pyorimassa ja kahvilla, nyt alan selvitella huomisia junahommia ja toihin menoa.

Niin joo, taalla on todella isoja hamahakkeja. Ei kuulema onneksi kuin yhta myrkyllista sorttia, eika sitakaan kuuluisi pyoria taalla, joten eipa niista sitten kannata valittaa. Mutta on ne sen verran isoja, ettei niita ihan huvikseen lahde kaksintaisteluun haastamaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti